MENU
OKTOBER 2023 TIL MARTS 2024
SNACKS
Hjemmemarinerede Noccelara oliven
Rosmarin, citron & chili (V)
–
Manchego-gougéres
Med caviar & creme double
(+ 50 kr.)
Minitærte
Ristede og syltede svampe, persillemayo & sort trøffel (V)
(+ 25 kr.)
San Daniele skinke
Med gnocco fritto & parmesan-mayo
–
Blinis m. avocado crème, lime & friskpillede rejer
–
Stk. pris 45 kr. pr. kuvert
FORRETTER / MELLEMRETTER
Tuntartar
Med avocado-mayo, syltet grønt, asiatisk vinaigrette & korianderskud
–
Ballotine af kammusling
Med savoykål, syltet fennikel & rogn beurre blanc
–
Grillet hummerhale
Med syltet græskar, grillet gulerod & græskarbisque tilsmagt m. rød karry
–
Rimmet kammusling
Med passionsfrugt-vinaigrette, frisk passionsfrugt, sesam & syltet agurk
–
Saltbagt knoldselleri
Med ørredrogn, hasselnødde-mayo, karse & skummet jomfruhummerbisque
–
Grillet zucchini
Med lun parmesan-sauce, ricotta salata, ristet surdejscrumble & karse (V)
–
Rødbederimmet laks
Med peberrodscreme, dildolie & bagt rødbede glaseret i kirsebæreddike
–
Blomkål smørstegt i nordafrikanske krydderier
Med labneh, harissa-maro & puffede kikærter (V)
–
FABRIKKENS “Vitello Tonnato”
Tartar af kalveinderlår m. tun-sauce, syltede løg, friterede kapers & urtesalat
–
HOVEDRETTER
Ristet torsk
Med smørdampet kål, stegte jordskokker & røget fiskefumé
–
Oksemørbrad “en crepinette”
Med souffléfars på høns og trøffel, grillede forårsløg, selleripuré & kalvehale-glace
(+ 75 kr.)
Morkel-farseret helstegt vagtel
Med røget aubergine-puré, smørristede svampe & sauce gastrique
–
Langstidstegt oksetyksteg
Med sauce Bearnaise, Pommes Anna, ristet spidskål & kalvehale-glace
–
SIDES
Kartofler ristet i oksefedt m. hvidløg & rosmarin
–
Grøn salat m. tomatvinaigrette, revet parmesan & surdejscoutons
–
Råstegte gulerødder m. labneh, za’atar, lime & koriander
–
DESSERT
Tiramisu 2.0
Kaffemousse, mørk chokolade, karamelliserede ladyfingers,
espressosirup & iscreme på mascarpone & mørk rom
–
Chokolade gateau
Chokoladeglaseret hindbærmousse på kakaobisquit
m. hindbær-sauce & fuldfed vanilleis
–
Pavlova
Sprød marengsbund m. lemoncurd, frisk passionsfrugt,
luftig yoghurt-mousse & tonkabønne-iscreme
–
Fabrikkens ostebræt
Med modne oste, årstidens kompot og hjemmebagt kerneknækbrød
–
Fabrikkens selskabspakke
I Fabrikkens selskabspakke indgår altid salte snacks til velkomstdrink, fx:
→ Hjemmemarinerede Nocellara-oliven med rosmarin, chili & citronskal samt Harissa-ristede nødder.
→ Ønskes yderligere snacks, kan der vælges fra snackmenuen (tilkøb).
→ Desuden indgår en forret, en hovedret og en dessert i selskabspakken.
→ Der kan tilkøbes en ekstra forret/mellemret/ost til 125 kr. pr. kuvert.