Smukke selskabslokaler midt i København

Selskabslokale Amager - Book det nu, og få en skøn aften

Vores charmerende og moderne selskabslokale på Amager byder dine gæster velkommen til en uforglemmelig oplevelse. Beliggende i hjertet af København, er dette lokale det ideelle sted for enhver begivenhed, lige fra fødselsdage til firmaarrangementer.

Vores lokales indretning emmer af elegance og stil med moderne faciliteter, der sikrer, at alle dine behov bliver opfyldt. De lyse nuancer og den skandinaviske tone skaber en behagelig og enkel atmosfære, der passer til enhver lejlighed.

Vi er eksperter i at sammensætte alt fra store til små begivenheder, der emmer af smagsfulde madoplevelser, god musik og exceptionelle drinks.

KONTAKT OS

Læn dig tilbage og nyd arrangementet

I samarbejde med vores kreative team, har du mulighed for at sætte dit eget præg på din fest, så den passer til dine behov. Vi tilbyder ligeledes at stå for hele arrangementet, planlægningen og koordineringen, så du blot skal læne dig tilbage og nyde arrangementet.

Med vores mange forskellige menuer til både bryllup, konfirmation og firmafester, kan vi nemt og hurtigt sammesætte en menu, der lever op til dine forventninger og ønsker. Vores ekspertise spænder bredt, så vi har din ryg, uanset hvilke ideer eller tanker, du måtte sidde med.

Plads til alle

Vores rummelige selskabslokale Amager, kan tilpasses efter dine specifikke behov og har plads til både store og små forsamlinger. Vores kokke står klar til at skabe den perfekte menu til dig, så du får opfyldt dine kulinariske ønsker.

Vores professionelle og imødekommende team er dedikeret til at sikre, at din begivenhed forløber gnidningsløst og bliver en succes, som ingen vil glemme. Så send os en forespørgsel eller kontakt os direkte i dag.

Plads til alle

Vores selskabslokale Amager tilbyder praktisk adgang for gæster og til det omkringliggende område. Så uanset om du planlægger et festligt arrangement, et forretningsmøde eller en særlig begivenhed, så kan vores selskabslokale skabe de perfekte rammer, der opfylder dine behov.

Kom gerne forbi, inden dit arrangement, og se mulighederne an. Vi giver gerne en rundvisning af vores selskabslokale på Amager, så du kan danne dig et overblik over det, vi har at tilbyde. Ring gerne i forvejen og aftal et tidspunkt, så vi har en medarbejder klar til at tage imod dig.

FAQ

Hvad koster det at leje et selskabslokale?

Det koster typisk mellem 3.500 kr og 10.000 kr at leje et selskabslokale, uanset landsdel, by og område. Der findes dog også både billigere og dyrere muligheder.

Hvor findes et selskabslokale på Amager?

Du kan med fordel lede efter et selskabslokale i dit lokalområde på Amager, hvis du skal afholde et arrangement her. Undersøg mulighederne hos restauranter, cafeer, i boligforeninger og på forskellige typer af institutioner, såsom hos kommunen. Toto Vinbar tilbyder unikke, hyggelige lokaler.

Hvor stort et selskabslokale bør man vælge?

Hvor stort et selskabslokale, man behøver, afhænger meget af, hvad du skal bruge det til, samt hvordan du indretter det og hvor mange, der kommer. Bruger du firkantede borde med stole, skal du bruge minimum 1 kvm person til spisning, hertil én mere til dansegulv, gavebord eller andet.

Hvor ligger Toto Vinbar?

Du finder Toto Vinbar og vores unikke selskabslokale på Amagerbrogade 145. Her tager vi gerne imod dine gæster ved mindre eller større selskaber, og dig, hvis du kommer forbi til en middag i vores restaurant.