Vinmenuer
FABRIKKENS VINMENUER
Vinmenu 1 (Basismenu som indgår I Fabrikkens selskabspakker)
Bobler: NV Prosecco DOC, Rivani, Trivento
–
Hvidvin: 2021 Chardonnay Reserve, Dom Doriac, Languedoc
–
Rødvin: 2020 Cuvée Tradition, Mas des Bressades, Costieres de Nimes, Rhone
–
Dessert: Fx 2019 Late Bottled Vintage, Dow’s Port eller Cava Semiseco, Castell de Sant Pau, Macabeu, Spanien (afhængig af årstid og den valgte dessert)
–
Ovenstående er vejledende og afhængig af den menu, I sammensætter, kan der være forslag til udskiftninger. Vi tager forbehold for ændringer i forhold til årgang mv.
Vinmenu 2 (+100 kr. pr. kuvert)
Bobler: NV Cava Brut Metodo Classico, Paloma Minguez, Valencia (Ø)
–
Hvidvin: 2021 Riesling Trocken “Devon-Schiefer”, Meulenhof, Mosel
–
Rødvin: 2021 Morgan “Grand Cras”, Jean-Marc, Burgaud, Beaujolais
–
Dessert: 2021 Muscat de Beaumes de Venise, Domaine des Bernardines, Rhône
–
Ovenstående er vejledende og afhængig af den menu, I sammensætter, kan der være forslag til udskiftninger. Vi tager forbehold for ændringer i forhold til årgang mv.
Vinmenu 3 (+225 kr. pr. kuvert)
Bobler: NV Cremant de Bourgogne, Manciat Poncet
–
Hvidvin: 2020 Macon-Charnay, Manciat Poncet, Bourgogne
–
Rødvin: 2021 Gigondas, Saint Damien, Rhone (Ø)
–
Dessert: 2018 Vin Doux Naturel, Domaine du Trapadis, Rasteau, Rhone (Ø)
–
Ovenstående er vejledende og afhængig af den menu, I sammensætter, kan der være forslag til udskiftninger. Vi tager forbehold for ændringer i forhold til årgang mv.
Egne vine?
I kan medbringe egne vine til følgende kuvertpriser:
Bobler: 50 kr. pr. person
Vine til middag: 200 kr. pr. person