Vinmenuer

FABRIKKENS VINMENUER

Vinmenu 1 (Basismenu som indgår I Fabrikkens selskabspakker)


Bobler: NV Prosecco DOC, Rivani, Trivento

Hvidvin: 2021 Chardonnay Reserve, Dom Doriac, Languedoc

Rødvin: 2020 Cuvée Tradition, Mas des Bressades, Costieres de Nimes, Rhone

Dessert: Fx 2019 Late Bottled Vintage, Dow’s Port eller Cava Semiseco, Castell de Sant Pau, Macabeu, Spanien (afhængig af årstid og den valgte dessert)

Ovenstående er vejledende og afhængig af den menu, I sammensætter, kan der være forslag til udskiftninger. Vi tager forbehold for ændringer i forhold til årgang mv.

Vinmenu 2 (+100 kr. pr. kuvert)


Bobler: NV Cava Brut Metodo Classico, Paloma Minguez, Valencia (Ø)

Hvidvin: 2021 Riesling Trocken “Devon-Schiefer”, Meulenhof, Mosel

Rødvin: 2021 Morgan “Grand Cras”, Jean-Marc, Burgaud, Beaujolais

Dessert: 2021 Muscat de Beaumes de Venise, Domaine des Bernardines, Rhône

Ovenstående er vejledende og afhængig af den menu, I sammensætter, kan der være forslag til udskiftninger. Vi tager forbehold for ændringer i forhold til årgang mv.

Vinmenu 3 (+225 kr. pr. kuvert)


Bobler: NV Cremant de Bourgogne, Manciat Poncet

Hvidvin: 2020 Macon-Charnay, Manciat Poncet, Bourgogne

Rødvin: 2021 Gigondas, Saint Damien, Rhone (Ø)

Dessert: 2018 Vin Doux Naturel, Domaine du Trapadis, Rasteau, Rhone (Ø)

Ovenstående er vejledende og afhængig af den menu, I sammensætter, kan der være forslag til udskiftninger. Vi tager forbehold for ændringer i forhold til årgang mv.

Egne vine?


I kan medbringe egne vine til følgende kuvertpriser:

Bobler: 50 kr. pr. person
Vine til middag: 200 kr. pr. person