MENU

APRIL 2024 TIL OKTOBER 2024

SNACKS


Hjemmemarinerede Noccelara oliven

Rosmarin, citron & chili

 

Harissaristede nødder

 

(Indgår sammen med velkomstdrink i alle vores selskabspakker)

Manchego-gougéres

Med caviar & creme double (+ 100 kr.)

 

Minitærte

Asparges, lardo & ramsløg

 

San Daniele skinke

Med gnocco fritto & parmesan-mayo

Blinis m. avocado crème, lime & friskpillede rejer

Med avocado crème, lime og friskpillede rejer

Stk. pris 45 kr. pr. kuvert

FORRETTER / MELLEMRETTER


Kold ærtebisque

Dybhavsrejer, pancetta & mascarpone

Ballotine af kammusling

Med savoykål, syltet fennikel & rogn beurre blanc

Grillet hummer (+50 kr.)

Rosenpeber-mayo, confiteret tomat, hybenrose & tomat-consommé

Krabbesalat

Jordbær/melon-gazpacho, grønne jordbær & basilikum

Grillet zucchini (v)

Lun parmesansauce, ricotta salata & ærteskud

Tuntatar

Avocado-mayo, syltet grønt, sesam & korianderskud

Misostegte hvide asparges

Rygeostcréme, ramsløg & rejer

 

Nye danske kartofler

Løvstikke-hollandaise, syltede løg, karse & saltet æggeblomme

FABRIKKENS “Vitello Tonnato”

Tartar af kalveinderlår m. tun-sauce, syltede løg, friterede kapers & urtesalat

HOVEDRETTER


Ovnristet Torsk

Sommerkål, friske ærter, grønne asparges & hyldeblomst-fumé

 

Oksemørbrad “en crepinette”

Hønse-soufflé, grønne asparges, nye løg & kalvehale-glace

 

Farseret vagtel

Røget aubergine, grønne asparges, nye løg & hønsesky

 

Miso-ristet spidskål (v)

Goma-dressing, gochujang, jordnødder & koriander

 

(Alle hovedretter serveres desuden med kartofler vendt i gremolatasmør)


I Fabrikkens selskabspakker indgår altid salte snacks til velkomst:

Hjemmemarinerede Nocellara-oliven med rosmarin, chili & citronskal samt Harissa-ristede nødder.

 

Ønskes yderligere snacks, kan der vælges fra snackmenuen (tilkøb).

 

Desuden indgår en forret/mellemret, en hovedret og en dessert.

 

Der kan tilkøbes en ekstra forret/mellemret eller ost til 125 kr. pr. kuvert.

Det er også muligt at udskifte den tallerkenanrettede forret med 3 anti pasti serveringer på delefade – spørg os for mere info.

 

Enkelte råvarer, som fx asparges, nye danske kartofler og rabarber er ikke i sæson i hele perioden.

Er disse ikke længere tilgængelige, finder vi et alternativ.

DESSERT


Tiramisu 2.0

Kaffe, rom, mascarpone & mørk chokolade

“Rødgrød”

Røde bær, rabarber, hibiscus & vanilje

Pavlova

Sprød marengsbund m. lemoncurd, frisk passionsfrugt,
luftig yoghurt-mousse & tonkabønne-iscreme

 

Chokolade Torta

Rabarber-mousse, jordbær & vanilje-is

Fabrikkens ostebræt

Med modne oste, årstidens kompot og hjemmebagt kerneknækbrød

NATMAD


Vil I slutte festen af med en god snack, så kan der vælges imellem følgende småretter til natmad.

 

Frittata / Salami picante, basilikum, mozzarella, surdejsbrød (75 kr.)

Ost & Charcuterie / Urte-sennep, surdejsbrød, cornichons (135 kr.)

Tarte Flambée / Bacon, créme fraiche, løg (75 kr.)

Frisksmurte sandwiches / Fyld efter aftale (75 kr.)

Kold ærtebisque / Med créme fraiche, bacon, ærter, surdejsbrød (75 kr. – kun om sommeren)

Butterdejstærte / Svampe, syltede løg, oregano (75 kr.)

Quiche Lorraine / Med Guanciale, Emmentaler, grøn salat (95 kr.)

Fabrikkens Cowboy-toast / Oksekød, karamelliserede løg, lagret cheddar (90 kr.)

 

Bemærk at der skal bestilles det samme til hele selskabet. Minimum 25 kuverter.